wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Monique Vermeer, woonachtig in Zeist. Ik ben de trotse moeder van 2 gezellige kinderen uit een mooie relatie. Met 5514 Communicatie ondersteun ik je graag op gebied van allround Marketing & Communicatie, vormgeving en daarnaast ben ik zangeres. Mijn passie voor muziek heeft me gebracht tot mijn passie voor allround Marketing & Communicatie. Eerst om mijn bandjes en muziek te promoten, net als de Stichting Jazz in WAgeningen (SJIWA), musical vereniging Sempre Sereno tot diverse Theaterproducties.

Na een succesvolle afronding van mijn creatieve opleiding (waarin vormgeving, marketing & communicatie centraal stond) heb ik na een korte zijsprong richting het bankwezen, vanaf 2005 toch mijn passie weer verder opgepakt. Mijn kennis als allround Marketing & Communicatie professional, heb ik te danken aan diverse vooraanstaande dienstverlenende onderzoeks- en adviesbureaus, consulting-, fondsenwervende- & consumerorganisatie, overheid (gemeente) en interactief communicatiebureau.

Maatschappelijk betrokken 

KunstenHuis De Bilt Zeist

Vanaf begin 2019 werk ik als marketing & communicatie specialist in opdracht van KustenHuis De Bilt -Zeist, het eerste jaar als interim Hoofd Communicatie. Naast een geweldig breed aanbod creatieve cursussen zoals Muziek, Theater, Dans & Beeldend. Bieden ze ook ondersteuning op gebied van creatieve projecten aan basis- en voortgezet onderwijs en Cultuur & Samenleving. Een genot om als communicatie expert voor te werken en voel me daar dan ook als een kind in een snoepwinkel.

In Between Café Zeist – NetWerk Zeist

Ik vind het belangrijk om meer dingen op lokaal gebied samen te doen. Zo heb ik samen met Chantal van der Loo in 2015 het In Between Café Zeist – NetWerk Zeist in het leven geroepen. Samen met een team enthousiastelingen, organiseerden we iedere derde donderdag van de maand een netwerkcafé voor werk- en opdrachtzoekenden in Zeist. Waarbij we met succes samen werken aan werk.

Ondernemershuis Zeist

Als zelfstandig ondernemer is het fijn om op meerder gebieden met andere ondernemers samen te werken. Hierin voorziet Ondernemershuis Zeist in het centrum van Zeist. In het prachtige monumentale pant de ‘Apotheker’ naast het Gemeentehuis voorziet Ondernemershuis Zeist in een prettige inspirerende werkomgeving met (flex)werkplekken en diverse ruimtes voor overleg.

Als onderdeel van het bestuur van het Ondernemershuis Zeist, hou ik me vanaf de oprichting  en opening in 2016 o.a. bezig met de Marketing & Communicatie activiteiten, zoals de events, (Sociale) Media, nieuwsbrieven en website.

Leuk je daar een keer te kunnen begroeten.

Cultuur in Zeist

Hoe leuk is het om je passie voor Cultuur & Communicatie te mogen toepassen in je eigen woonomgeving.

Dat is wat ik samen met Mirjam Samsen in de periode 2017/2019 heb gedaan voor Cultuur in Zeist.

Op de website van Cultuur in Zeist lees je meer over alle culturele activiteiten binnen de gemeente Zeist en over het actieve verenigingsleven in Zeist.

Zou je ook een vrijwillige bijdrage willen leveren? Neem dan contact met hen op. Het is een geweldige creatieve springplank met veel leuke initiatieven.

 

Ben je toe aan een
nieuwe samenwerking?
Neem contact op!

Privacy-statement