wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Monique Vermeer, woonachtig in Zeist. Ik ben de trotse moeder van 2 gezellige kinderen uit een mooie relatie. Met 5514 Communicatie ondersteun ik je graag op gebied van allround Marketing & Communicatie, vormgeving en daarnaast ben ik zangeres. Mijn passie voor muziek heeft me gebracht tot mijn passie voor allround Marketing & Communicatie. Eerst om mijn bandjes en muziek te promoten, net als de Stichting Jazz in WAgeningen (SJIWA), musical vereniging Sempre Sereno tot diverse Theaterproducties.

Na een succesvolle afronding van mijn creatieve opleiding (waarin vormgeving, marketing & communicatie centraal stond) heb ik na een korte zijsprong richting het bankwezen, vanaf 2005 toch mijn passie weer verder opgepakt. Mijn kennis als allround Marketing & Communicatie professional, heb ik te danken aan diverse vooraanstaande dienstverlenende onderzoeks- en adviesbureaus, consulting-, fondsenwervende- & consumerorganisatie, overheid (gemeente) en interactief communicatiebureau.

Maatschappelijk betrokken 

KunstenHuis Idea

Vanaf begin 2019 werk ik als marketing & communicatie specialist in opdracht van KunstenHuis De Bilt -Zeist (sinds 1 januari 2022 KunstenHuis Idea). Ik ondersteun zowel diverse afdelingen als corporate bij de externe communicatie (huisstijl, website, social media, brochures, nieuwsbrieven, persberichten, media (fotografie & video) etc) en bij de corporate communicatie. Het eerste jaar in de rol van interim Hoofd Communicatie. Naast een geweldig breed aanbod creatieve cursussen zoals Muziek, Theater, Dans & Beeldende Kunst. Biedt KunstenHuis Idea ook ondersteuning op gebied van creatieve projecten aan basis- en voortgezet onderwijs en Cultuur & Samenleving. Een genot om als communicatie expert voor te werken en voel me daar dan ook als een kind in een snoepwinkel.

Launch Your Future – voor jongeren van 15 t/m 30 jaar

Op jonge leeftijd wordt er veel van jongeren verwacht en is het soms lastig om echt te ontdekken wat bij je past. Launch Your Future creëert een veilige plek, om samen met leeftijdsgenoten te ondekken wat je zou willen met je toekomst. Samen met een team ervaringsdeskundgen, gaan we op zoek naar dingen die we leuk vinden om te doen. In 2022 doen we dit aan de hand van het organiseren van een festival, we creëeren content met de Online Creators om het festival onder de aandacht te brengen en mensen op te roepen om mee te oden. En werken we aan onderwerpen die er getoont kunnen gaan worden. Werken we aan duurzame  fashion. Kortom volop creatieve mogelijkheden om te ontdekken wat bij je past en voor wie dit alles graag zou willen blijven doen gaan we op zoek naar passen de werkervaringsplekken of vrijwilligerswerk. Wat dit alles met mij te maken heeft, nou ik ben als begeleider van de Online Creators betrokken bij dit inspirerenede project.

 

Cultuur in Zeist

Hoe leuk is het om je passie voor Cultuur & Communicatie te mogen toepassen in je eigen woonomgeving.

Dat is wat ik samen met Mirjam Samsen in de periode 2017/2019 heb gedaan voor Cultuur in Zeist.

Op de website van Cultuur in Zeist lees je meer over alle culturele activiteiten binnen de gemeente Zeist en over het actieve verenigingsleven in Zeist.

Zou je ook een vrijwillige bijdrage willen leveren? Neem dan contact met hen op. Het is een geweldige creatieve springplank met veel leuke initiatieven.

 

In Between Café Zeist – NetWerk Zeist

Ik vind het belangrijk om meer dingen op lokaal gebied samen te doen. Zo heb ik samen met Chantal van der Loo in 2015 het In Between Café Zeist – NetWerk Zeist in het leven geroepen. Samen met een team enthousiastelingen, organiseerden we iedere derde donderdag van de maand een netwerkcafé voor werk- en opdrachtzoekenden in Zeist. Waarbij we met succes samen werken aan werk.

Ondernemershuis Zeist

Als zelfstandig ondernemer is het fijn om op meerder gebieden met andere ondernemers samen te werken. Hierin voorziet Ondernemershuis Zeist in het centrum van Zeist. In het prachtige monumentale pant de ‘Apotheker’ naast het Gemeentehuis voorziet Ondernemershuis Zeist in een prettige inspirerende werkomgeving met (flex)werkplekken en diverse ruimtes voor overleg.

Als onderdeel van het bestuur van het Ondernemershuis Zeist, hield ik me vanaf de oprichting  en opening in 2016 tot 2020 o.a. bezig met de Marketing & Communicatie activiteiten, zoals de events, (Sociale) Media, nieuwsbrieven en website.

Ben je toe aan een
nieuwe samenwerking?
Neem contact op!

Privacy-statement