PRIVACYVERKLARING 5514

Dit is de privacyverklaring van 5514. Hieronder wordt uitgelegd hoe er met persoonsgegevens om wordt gegaan. Dit is sinds 2018 wettelijk verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Wie ben ik?
Deze website 5514.nl is gepubliceerd door Monique Vermeer van 5514, Online Communicatie adviseur uit Zeist. Voor vragen kan het contactformulier ingevuld worden of een mail verstuurd worden naar post@5514.nl
Persoonlijke gegevens
Er worden enkele persoonlijke gegevens van u gevraagd bij het invoeren van het contactformulier. Het gaan hier om standaard gegevens zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer eventueel aangevuld met uw bedrijfsnaam en functie. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor administratieve doeleinden. Daarnaast kunnen de persoonsgegevens worden gebruikt om een e-mail uit te sturen met extra informatie met betrekking tot mijn werkzaamheden. De gegevens die worden ontvangen zullen alleen voor deze doeleinden worden gebruikt en niet gedeeld worden met anderen. Indien u wenst dat uw gegevens worden verwijderd, kunt u een e-mail sturen met dit verzoek. Uw gegevens zullen dan volledig verwijderd worden en niet herleidbaar zijn.